Znane wypieki Oskroba na Future Private Labels w Targach Kielce. Tradycja i nowoczesność propozycją dla marek własnych

Kiedy firma Oskroba startowała w biznesie była małą rodzinną piekarnią z zaledwie jednym piecem. Dziś to duże przedsiębiorstwo dysponujące trzema zakładami produkcyjnymi.

Firma znana z wypieków dystrybuowanych w hipermarketach i 150 własnych placówkach pojawia swój potencjał zaprezentuje na IV Targach Future Private Labels w Targach Kielce. Doświadczenie, wiedza i tajniki zawodu piekarza przechodzą tu z ojca na syna, a firma nieustannie czerpie z polskich tradycji piekarskich.

Swój sukces zawdzięczają umiejętnemu łączeniu nowoczesnych rozwiązań technologicznych i wieloletniego doświadczenia. Doskonałym przykładem tego, jak można łączyć tradycję i nowoczesność, jest nowa linia do produkcji chleba formowego na naturalnym zakwasie, wykorzystująca rewolucyjną technologię czystych pomieszczeń (clean room). Jest to najnowocześniejsza, a przy tym naturalna metoda przedłużania trwałości pieczywa.

KK